Zavirite u hotel Cristiana Ronalda

Dionisio Pestana i Cristiano Ronaldo otvaraju četiri hotela

Zavirite u hotel Cristiana Ronalda

O. Lekić

Jedan od najboljih svjetskih fudbalera svih vremena Cristiano Ronaldo zajedno sa Dionisiom Pestanom otvorio je Pestana CR7 hotel.

Dionisio i Cristiano su rođeni na Madeiri i poznaju se već duže vrijeme, te su zbog velikog međusobnog povjerenja odlučili zajedno ući u novi poslovni poduhvat.

Otvorit će četiri hotela, a zajedno će u ovaj posao uložiti oko 75 miliona eura. Hoteli će se nalaziti u Lisabonu, Madridu, Madeiri i New Yorku, imat će ukupno oko 400 soba i svi će biti otvoreni u naredne dvije godine.

Hotel na Madeiri imat će 48 soba, a ukoliko niste ljubitelj Cristiana, enterijer vam se neće baš svidjeti jer će se u gotovo svim sobama nalaziti suveniri inspirisani karijerom jednog od najboljih fudbalera svih vremena.

Na krovu hotela se nalazi bazen, acijena noćenja je 214 eura s tim da je noćenje u najskupljem CR7 apartmanu košta 683 eura.

U fotogaleriji i video prilogu možete pogledati kako izgleda Pestana CR7 hotel.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti