Casillas objavio fotografiju od prije 15 godina: "Ni sam ne znam kako sam ovako sjeo"

Legendarni golman

Casillas objavio fotografiju od prije 15 godina: "Ni sam ne znam kako sam ovako sjeo"

A. Čaušević

Iker Casillas je objavio svoju fotografiju od prije 15 godina kako bi učestvovao u viralnom izazovu pod nazivom "15-godišnji izazov", piše Marca. 

Casillas se nalazi na samom kraju karijere, međutim prije 15-ak godina je bio među najboljim na svijetu i definitivno jedan od najpopularnijih igrača svijeta.

Od tada do danas se promijenilo mnogo toga, posebno kada je u pitanju moda, odnosno načini odijevanja.

"Nadam se da ova fotka neće postati viralan. Recimo da ne znam kako sam uspio da sjednem ovako na klupu", napisao je Casillas o fotografiji objavljenoj na Instagramu.

Objavom na Instagramu Casillas je na neki način upoznao i mlađe naraštaje kako su se to oblačili fudbaleri koji su prije 15-ak godina uživali veliku popularnost.

Nema dileme da su se mnogi nasmijali i začudili kada su vidjeli ovu fotografiju...

Top Komentari

SeoRusilac
Ne vidim nista neobicno na ovoj slici
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi