9

Komentari (9)

user1579786451
Slobodas
Salihović23
AmarSahi
Bravo mala, zarazi nekoliko ljudi i možda ih ubij! Nemoj vjerovati doktorima koji se muče da naprave vakcinu, ma kakvi, vjeruj u to da će nas Bill Gates čipovati iako on nema nikakve veze sa čipovima jer je samo direktor kompanije...ma bravo! Kada nešto ne možeš skontati smisli prvu glupost da se osjećaš bolje!
Celtic
Gledaj što ti lupaju minuse, nepismena SDA stoka, kojoj je vrhunac znanja Grand Parada i neki "Srpski" Youtuber sa teorijama zavjera.
AmarSahi
@Celtic A šta ćeš, kad narod neće da uči u školi i misli da je to glupost, pa onda kasnije moraju smišljati i uzimati stvare iz SCI-FI filmova jer im je teško skontati jer su imali 4. razreda osnovne i knjige za 5.
YouTalkinToMe
@AmarSahi Sva sreca pa si ti pametan i ne vjerujes u teorije zavjere. Ti vjerujes samo u cinjenice kako su te u skoli ucili, da je amerika spasila covjecanstovo u oba svjetska rata i to bez mrlje i da je ratovala u vijetnamu da bi uspostavili demokratiju i da je se sjetila poslije par desetljeca da su sadam i gadafi diktatori pa je otisla i dovela demokratiju i u irak, afganistan i libiju. I da izreael nema atomsku i da su mirotvorci a palestinci barbari i da je kenedya ubio tek onako lee harvi osvold a njega u policijskoj stanici jack rubi a on sam umro u zatvoru prije suđenja. I da je malkom x i luter king, koji je smatran od strane CIA drzavnim neprijateljom br. 1 a koji su bili borci za jednakost, ubijeni tek onako.
AmarSahi
@YouTalkinToMe Pa ne možeš ti sada reći da je teorija zavjera da je neki ugao komplementan zato što mu je zbir 180 stepeni, to je činjenica, nije nagađanje kojeg si pročitao sa interneta.
YouTalkinToMe
I da je 11.09. djelo terorista i smo sposobni da za stotinjak godina napravio superauta, kilometarske nebodere, avione, svemirske letjelice, svemirsku stanicu, oruzja koja mogu raznijeti planetu a nismo u stanju da nađemo lijek za obicnu prehladu ni za rak ni di****tes ni za bilo koju drugu hronicnu bolest jer nema tako pametnih glaba u medicini. I da farmaceutske kompanije, koje su dionicarska drustva, rade u interesu obicnog covjeka a ne vlastita profita. I da amerika ne napada s. arabiju jer je kod njih demokratija vec uspostavljena, i da amerikom ne upravljaju zidovi i da oni zele da pravedno uspostave mir i dvije drzave u palestini. I da se sida i tek onako pojavila, kao i ova korona i da ta ista korona nekoga mladog i zdravog ubije a drugi ne zna ni da ju je imao, itd. Itd. Sve su to cinjenice koje ti i takvi ucite u skoli i koje vam mediji i vlade govore a mi ostali vjerujemo u teorije zavjera.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.