Gutijeva kćerka opet na naslovnicama španskih novina: Čini se kako baš ništa nije naučila

Ponovo je prekršila sva pravila

Gutijeva kćerka opet na naslovnicama španskih novina: Čini se kako baš ništa nije naučila

Edmir Škorić

Kćerka Gutija, bivšeg slavnog igrača Real Madrida, ponovo je u centru pažnje i to s razlogom.

Zayra Gutierrez (20) je krajem 2020. godine organizovala niz partija tokom zabrane okupljanja, zbog čega je izazvala gnjev javnosti, ali očito ju nije briga za to.

Mlada djevojka je u petak viđena u centru Madrida sa većom grupom prijatelja i ponovo su ignorisane sve mjere protiv koronavirusa. Bila je na jednom od partija sa svojim prijateljima, što je zabilježila kamera Europa Pressa.

Mediji su Zayru i veliku grupu prijatelja zatekli i nasred ulice bez maske i bez poštivanja minimalne socijalne distance. To se opet dešava kada se pandemija ponovo pojačava u Španiji, budući da se stanje tamo pogoršava i primiče se podacima iz aprila 2020. godine, kada je zabilježen najveći broj slučajeva zaraženih koronavirusom.

Ranije se Gutijeva mezimica izvinjavala medijima i javnosti, tvrdila da to više neće ponavljati, no ubrzo je sve zaboravila i nastavila po starom. Očigledno da ništa nije naučila iz vlastitih grešaka.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CKhSMQWBsXS/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CKXRQe6jBOA/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CI8DBYGjsaI/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CI5DtHPDaoD/[/instagram]

Top Komentari

AmarSahi
Šta ste stavili ovu sliku ko da se napušila trave...
2 4
Chico
Ova djevojka je permanentno nadrogirana, vidi joj se na ocima.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi