Kćerku legende nazivali derištem koje uživa u očevom novcu, a ispostavilo se da i ona ima milione
Foto - Instagram

Gutijeva kćerka u centru pažnje

Kćerku legende nazivali derištem koje uživa u očevom novcu, a ispostavilo se da i ona ima milione

Midhat Šljivak

Kćerka legende Real Madrida Gutija, 20-godišnja Zayra Gutierrez, izazvala je brojne polemike u proteklom periodu.

Ona je organizovala niz partija tokom zabrane okupljanja i izazvala je veliki gnjev javnosti.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CJ88AfljMkI/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CI8DBYGjsaI/[/instagram]

Mnogi su je nazivali pogrdnim imenima, a naravno, česti su bili komentari kako je razmaženo derište koje se razbacuje očevim novcem, ali to zapravo nije tako.

Zayra i njezin brat Aitor su dobili ogroman novac od djeda sa mamine strane:

"Kada su napunili 18 godina dobili su novac od djeda. Također, radi u agenciji sa majkom i zarađuje dovoljno da sama sebe finansira", rekao je za AS neimenovani izvor blizak ovoj djevojci.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CH57elhDP59/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/B_7w9lxJp79/[/instagram]

Očigledno da su ovog puta komentari bili previše kritični prema ovoj 20-godišnjakinji. Život ju jeste mazio, ali i dosta toga je napravila i sama.

Top Komentari

NKZ1922
Sram te i stid bilo Sljivak kretencino pateticna. Trebao si joj fotosopirat qrac ustima, tako bi garant jos vise klikova navukao. Degencino nepismena
8 0
Ade1987
Ko da ima 35 a ne 20 godina, 90% naših cura su ljepše od ovih fufara sa zapada a ovaj portal postaje sve više i više portal kćerki i žena sportista a sve manje tih isti sportista i koga boli briga da li ona ima milione
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi