Želite na utakmicu BiH - Sjeverna Irska? Onda to morate dobro da platite!
Foto - Screenshot

Ulaznice se našle u prodaji po ogromnim cijenama

Želite na utakmicu BiH - Sjeverna Irska? Onda to morate dobro da platite!

M. Šljivak

Ulaznice za utakmicu Bosna i Hercegovina - Sjeverna Irska našle su se i u prodaji na poznatom servisu.

UEFA je odlučila da će utakmicu polufinala baraža za odlazak na Euro moći pratiti oko 1.800 navijača, a NSBiH je potom odlučivao kome će dodijeliti ulaznice.

Njih nije bilo u slobodnoj prodaji. Dobile su ih navijačke skupine i sponzori Saveza, a neki od 'dobitnika' su odlučili da zarade.

Tako se na interenet servisu za prodaju olx.ba našla nekolicina karata koje se prodaju za ogromne cifre. Išlo se čak i do 350KM za istočnu tribinu, a drugi korisnik je postavio cijenu od 100 KM.

Šta reći?

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Za onog ko ima nije skupo, za onog ko nema skupo je i 10 KM. Kao i svugdje u svijetu.
5 1
MangasColoradas
...necu je gledati ni uzivo ni na televiziji s obzirom da nam djikani otkupljuju prava na prenos utakmice tako da pola drzave,vecinom Bosnjaci,uopste ne mogu pratiti sopstvenu reprezentaciju...prosla utakmica protiv Poljske nema na Moja TV BH telekoma,ali zato ima direktan prenos boks meca sina ratnog zlocinca Arkana...tacno cu prestati skroz navijati i pratiti BH reprezentaciju koju pratim jos od 1996...
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi