Žena-mačka zavela Lewisa Hamiltona: Izašla je iz njegovog džipa i vrijeme je stalo!

Slavni vozač joj nije odolio

Žena-mačka zavela Lewisa Hamiltona: Izašla je iz njegovog džipa i vrijeme je stalo!

Čini se kako britanski vozač Formule 1 Lewis Hamilton ima novu djevojku. 

U pitanju je atraktivna Zehra Elise, 25-godišnji model koji se ističe svojim zanosnim oblinama.

Nju i Hamiltona su paparazzi "uhvatili" u subotu navečer i to na jednoj benzinskoj pumpi. Zehra je iz Hamiltonovog džipa izašla odjevena kao žena-mačka, a u to vrijeme naprosto svi pogledi su bili upućeni ka njoj.

Na fotografijama se može vidjeti kako joj Hamilton nježno pomjera pramen kose s lica po čemu se može zaključiti da su u ljubavnoj romansi.

Paparazzi su ih pratili do duboko u noć, a ostavili su ih na miru kada je Lewis ušao u njen stan.

Inače, ova 25-godišnja manekenka ima čak milion pratilaca na Instagramu gdje joj je većina fotografija bez odjeće ili samo s nekim krpicama. Ona ima i svoju liniju donjeg rublja, a zanimljivo da je do prije nekoliko godina radila kao mehaničar u američkoj mornarici.

Kada pogledamo barem nekoliko fotografija, jasno možemo zaključiti šta je Hamiltona privuklo na njoj...

Top Komentari

MirzaBarucic
Ne valja, ima celulit na lijevoj butini.
1 3
Lud
I tata bi sine ...
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi