Ko su najbogatije žene fudbalera: Jedna je miljama ispred svih!

Zarađuju ogroman novac

Ko su najbogatije žene fudbalera: Jedna je miljama ispred svih!

E. Čaušević

Fudbaleri u najjačim ligama svijeta zarađuju veliku sumu novca, a društvene mreže doprinijele su da i njihove supruge počnu da razvijaju svoje biznise.

Prije ekspanzije društvenih mreža supruge poznatih fudbalera se nisu toliko eksponirale u javnosti, ali to se prethodnih godina itekako promijenilo.

Jedina koja je i prije bila nevjerovatno poznata je Victoria Beckham koja je već preko 20 godina u braku s Davidom Beckhamom.

Engleski mediji obavili su listu supruga fudbalera koje trenutno zarađuju veliki novac, te su otkrili koja je najbogatija od njih. Naravno, miljama ispred svih je Victoria zbog svoje karijere u muzici modi, te njeno bogatstvo iznosi oko 360 milina funti.

Iza Beckhamove supruge nalazi se još jedna pjevačica, a to je Shakira koja je već desetak godina u braku s Gerardom Piqueom. I njena karijera traje već dugo, a navodno bogatstvo joj iznosi oko 220 miliona eura.

Nakon Victorije i Shakire ostale supruge fudbalera su daleko "siromašnij". Na trećem mjestu je Coleen Rooney koja je zaradila 14 miliona funti, a zatim slijedi Georgina Rodriguez s zaradom od sponzorskih ugovora od oko sedam miliona funti.

Nakon Georgine slijede: Perrie Edwards (Alex Oxlade-Chamberlain) šest miliona funti, Christine Lampard pet miliona, Oriana Sabatini (Paulo Dybala) četiri miliona, Wanda icardi tri miliona, Abbey Clancy (Peter Crouch) 2.5 miliona i Helen Flanagan (Scott Sinclair) dva miliona funti.

Top Komentari

manijacci8787
Koga zanima ovo?
16 1
Medo-Brundo
Uhhh moja kona Fata iz Sapne je #1. Njen Meho za FK Sapna 09 lomi noge za vrecu brasna i kilu krompira i ljepsa je od svih ovih na listi!
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi