Ronaldo i Georgina priredili zabavu na krovu: Blistali su od sreće

Sretni kada su zajedno

Ronaldo i Georgina priredili zabavu na krovu: Blistali su od sreće

E. Škorić

Poznato je da nogometni superstar Cristiano Ronaldo svaku slobodnu minutu voli provoditi sa svojom porodicom i to je opet potvrdila njegova partnerica Georgina Rodriguez.

Zgodna Georgina podijelila je dvije fotografije na Instagramu, na kojima par pozira sa svoje četvero djece koja sjede oko okruglog dječjeg stola na krovu zgrade. Nad njima lete baloni, a svima su osmijesi na licima.

"Volim popodne nakon teškog dana. Danas slavimo kao i svaki što se toliko volimo", napisala je Georgina ispod fotografija na svom profilu na društvenoj mreži.

Fotografije su u manje od sat vremena prikupile više od 400.000 lajkova, a to nije ni čudno jer Georginu na Instagramu prati preko 23,8 miliona ljudi.

Top Komentari

Zaccheroni
Krava
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi