Zinedine Zidane pao s konja, ali cijeli svijet komentariše samo jedan detalj s videa

Sreća pa nije povrijeđen

Zinedine Zidane pao s konja, ali cijeli svijet komentariše samo jedan detalj s videa

E. Čaušević

Zinedine Zidane našao se u centru pažnje zbog videa koji se pojavio ovih dana na društvenim mrežama.

Zidane već godinu dana koristi vrijeme za maksimalan odmor i druženje s porodicom i prijateljima dok čeka neki novi trenerski izazov.

Legendarni Francuz je prošle godine napustio Real Madrid s kojim je osvojio sve što je mogao i odlučio je uzet pauzu što se tiče trenerskog posla.

Zidane je imao dosta ponuda prethodnih mjeseci i povezivao se najviše s dolaskom u PSG, ali je u nekoliko navrata odbio bogate ponude čelnika kluba iz Pariza i još uvijek je bez kluba.

Mnogi smatraju da Zidane ima jasan cilj i da mu je naredni korak da se okuša kao selektor. Očekuje se da će nakon Mundijala u Kataru upravo Zidane biti novi selektor Francuske i da će zamijeniti Didera Deschampsa.

No, ovih dana je Zidane u centru pažnje, ali ne zbog fudbala već videa koji je hit na Twitteru.

Oglasi

Naime, na ovoj društvenoj mreži pojavio se video kako je Zidane pao s konja, ali su mnogi ostali bez teksta kada su vidjeli kako je legendarni fudbaler reagovao na sve to.

Zidane je pao s konja, ali se odlično dočekao i na kraju je sve to ispalo dosta elegantno baš kao i njegovi potezi na fudbalskom terenu kojima je oduševljavao godinama.

Mnogi zadobiju ozbiljne povrede kada padnu s konja, ali Zidane je i u tome pokazao eleganciju i na svu sreću na kraju je sve to ispratio s osmijehom, a upravo su to skoro svi komentarisali na društvenim mrežama.

[twitter]https://twitter.com/AdriRM33/status/1573433077640187915[/twitter]

Top Komentari

Toniche
Novinari specialci kao i uvijek.. Ovo je konj na kojem se uci jahati a izmedju ostalog uci i padati.. Das mu komandu petom i listom noge i on polagano legne na stranu a ti se bacis.. Da je konh izveo rodeo ili se u galopu zaustavio pa letio bi on 10 metara elegantno..
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi