Život poslije Džumhura: Dejanin novi dečko uhapšen na njene oči

Žestoki momak sa policijskim dosijeom

Život poslije Džumhura: Dejanin novi dečko uhapšen na njene oči

O. Lekić

Damir Džumhur je za atraktivnu srbijansku manekenku Dejanu Živković definitivno - prošlost.

Veza između Damira i Dejane je trajala nekoliko mjeseci, činilo se kako su jedno za drugo, ali onda su početkom godine i jedno i drugo potvrdili kako je romansi kraj. O razlozima nisu željeli da pričaju, lijepe trenutke su arhivirali i krenuli novim putem.

Za bh. teniserom Dejana nije dugo tugovala. Sreću je pronašla u zagrljaju Jovana Vukotića s kojim je prethodnih mjeseci živjela u turskom ljetovalištu Antalija, međutim ono što je interesantno, jeste da novi dečko ima isuviše debeo policijski dosije zbog čega je prethodne nedjelje i uhapšen na njene oči.

"Jovan je uhapšen u nedelju, kada je sa nevječanom suprugom Dejanom otišao do jedne prodavnice. Čim su izašli iz skupocjenog automobila, prišli su im turski policajci i uhapsili vođu 'škaljaraca', za kojim je Grčka raspisala Interpolovu potjernicu zbog sumnje da je organizovao šverc 135 kilograma kokaina. Kod njega je tada pronađen i falsifikovani makedonski pasoš. Naočigled srbijanske manekenke stavljene su mu lisice i odveden je u pritvor", piše Kurir.

Vukotićeva grupa, osim krijumčarenja narkotika, dovodi se u vezu i sa najtežim krivičnim djelima, ubistvima i pokušajima ubistva u Crnoj Gori i Srbiji, gdje imaju bliske saradnike, osobe zadužene za obezbjeđenje, brojne poslove i nekretnine.

Dejana i Jovan su se zabavljali i 2014. godine. Srbijanska manekenka je poslije imala veze sa fudbalerima Vladimirom Stojkovićem, Lolom Smiljanićem, kao i bh. teniserom Damirom Džumhurom.

Top Komentari

Ibrakadabara
Ja mislio ovo sportski portal, previse dajete paznje nebitnim osobama.
46 1
K79
Nisam znao da je #Dilanje # postalo sportska disciplina !?
35 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti