Kad proključa bosanska krv: Zlatan Ibrahimović kao da nije s ove planete
Čuveni švedski napadač Zlatan Ibrahimović jednostavno je 'glavna faca' gdje god da se pojavi. Plaža nije izuzetak (Foto: Instagram)

Nevjerovatan je

Kad proključa bosanska krv: Zlatan Ibrahimović kao da nije s ove planete

M. Šljivak

Zlatan Ibrahimović (41) spreman je za nove izazove. Čudesni napadač ne prestaje s napornim radom na plažama Miamija, a danas je ponovo pokazao od čega je napravljen.

Zlatan Ibrahimović uskoro će biti spreman za povratak na teren. Legendarni napadač još uvijek je u Sjedinjenim Američkim Državama gdje žestoko trenira za povratak na teren nakon operacije.

Iako mu je 41 godina Zlatan igra zaista spektakularno. Izrezan je do savršenstva i na plažama privlači veliku pažnju.

Kao i prethodnih dana danas je odrađen žestok trening. Pokazao je još jednom od čega je napravljen i da u njemu jednostavno ključa bosanska krv.

Čovjek je s 41 godinom zaista nevjerovatna mašina i nema dileme da bi mogao biti od pomoći AC Milanu do kraja ove sezone u kojoj Rossoneri brane titulu.

Oglasi

Zlatan još uvijek nije potpuno spreman. To bi trebao biti za mjesec-dva i bit će lijepo ponovo legendarnog Ibru gledati na terenima Serije A.

Zlatan Ibrahimović je u životu napravio gomilu ludosti, ali ova će se vječno pamtiti

Zlatan Ibrahimović je kroz bogatu fudbalsku karijeru pravio zaista nevjerovatne stvari, a svaki njegov 'lud' potez pratio se sa dosta pažnje jer je čovjek jedinstven lik u svijetu fudbala.

Zlatan Ibrahimović će ostati upamćen kao vjerovatno i 'najluđa glava' u svijetu fudbala koja se ikad pojavila, a ono što je radio na terenu i van njega je zaista nestvarno.

Legendarni Ibra uvijek je sebe smatrao najboljim fudbalerom svijeta. Nagrade koje su dodjeljivanje nisu ga previše interesovale jer je čovjek jednostavno smatrao da njemu nema ravnog.

Kroz karijeru je danas 41-godišnji Zlatan napravio dosta stvari za pamćenje. Ipak, scena iz 2018. godine kada je potpisao za Los Angeles Galaxy će ostati upamćena.

Oglasi

Pored toga što je iznajmio kompletnu stranicu u novinama na kojem je kompletnom Los Angelesu poručio da imaju čast što je došao u njihov grad, on je potezom uništio NBA legendu LeBrona Jamesa.

Iste godine James je odlučio doći u Lakerse. Zlatan mu je posvetio objavu na Twitteru u kojoj je pisalo: "LA sada ima Boga i Kralja".

LBJ se zbog dobrodošlice odlučio zahvaliti Zlatanu. Poslao mu je svoj dres Lakersa, a zatim je Ibrahimović napravio nešto o čemu će se zauvijek pričati.

Ibra se potpisao na dres kojeg mu je poslao LeBron i zatim mu ga je vratio nazad, te je na taj način pokazao da sebe ipak smatra mnogo većom zvijezdom od Jamesa.

Zlatan Ibrahimović je Los Angeles napustio 2019. godine uz 53 postignuta pogotka u 58 odigranih utakmica i potpisao je za AC Milan.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE
Oglasi

Najnovije vijesti