Tri pravila zbog kojih se Zlatan ne odvaja od 52-godišnje Helene

Nikada se nisu vjenčali

Tri pravila zbog kojih se Zlatan ne odvaja od 52-godišnje Helene

A. Čaušević

Zlatan Ibrahimović je sigurno jedan od najkarizmatičnijih igrača u historiji. Osim što je odličan fudbaler svojim izgledom i građom je jako atraktivan i ženskoj publici. Pokazao je to i nedavno tokom odmora u Miamiju kada je mnoge pripadnice ljepšeg spola ostavio bez daha. 

Ibrahimović je u vezi duže od dvije decenije. Još 2022. godine svoje srce je predao Heleni Seger i od tada su zajedno. Imaju dva sina Maximilliana i Vincenta, a interesantno da se nikada nisu vjenačali niti imaju namjeru.

Plavuša je od Zlatana starija čak 11 godina, ali to kontroverznom fudbaleru nikada nije smetalo. Mediji su uspjeli iskopati tri pravila zahvaljujući kojim Helena uspjeva Ibru ostaviti bez daha i u svojoj 53. godini.

Šveđanka za razliku od drugih žena popularnih fudblera vodi miran i diskretan život, a dojam je da joj godine ne mogu ništa. Sve zbog tri pravila koja redovno primjenjuje.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CnCL2qqMKQX/[/instagram]

Nekadašnja manekenka je visoka 170 centimetara, a kilaža joj se kreće između 52 i 55 kilograma, a jedina mana koju je sebi pronašla je ta da ima kratke noge.

Oglasi

Helenu je praktično nemoguće vidjeti u medijima, ali je svejedno žuta štampa uspjela iskopati neke detalje o njenom privatnom životu. Posebno se to odnosi na tajnu njenog izgleda.

Jednotavno Helena uspjeva da oduševi Zlatana iz dana u dan tako što svakodnevno primjenjuje tri pravila.

Helena Seger ima 52 godine

Pravilo broj jedan je da redovno ide na trenige. Nikada ne pravi revelike pauze između dva treninga te je to drži u formi.

Pravilo broj dva je da tokom vježbanja uvijek koristi tegove, pošto tako lakše "zateže" svoje mišiće i održava figuru.

Pravilo broj tri je da se trudi da ne jede nezdravu hranu, odnosno da jako brižljivo bira šta će sve unijeti u svoj organizam.

[instagram]https://www.instagram.com/p/BW2Tl1-FPG7/[/instagram]

Interesantan je podatak i da Helena i Zlatan nemaju kućnu pomoćnicu pa možda i svakodnevni poslovi domaćice znatno pomažu Heleni da održava liniju savršenim.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi