Ibrahimoviću pisanje bosanskog ne ide uopšte loše, pokazao je to na poklonu Vlahoviću

Legendarni Šveđanin bh. korijena

Ibrahimoviću pisanje bosanskog ne ide uopšte loše, pokazao je to na poklonu Vlahoviću

A. Čaušević

Zlatan Ibrahimović je najpoznatiji sportista porijeklom iz BiH koji je imao pravo nastupa za naše selekcije, a da to nije napravio. 

Iako je Šveđanin na papiru, Ibrahimovića srce često vuče prema rodnoj grudi što pokazuju i njegovi određeni običaji.

Već neko vrijeme zaludio je Italijane narodnjacima. Uživa i u muzici Halida Bešlića što je za SportSport.ba prošle godine potvrdio i Asmir Begović.

Često se može vidjeti kako Ibra s igračima iz regiona komunicira bosanskim jezikom, a na poklonu Dušanu Vlahoviću je pokazao da mu i pisanje uopšte ne ide loše.

"Za Vlahovića, sve najbolje", napisao je Zlatan na dresu s tim da je "rotirao" slova "s" i "n".

Kao što je poznato Ibrahimovićev otac Šefik je rođen u Bijeljini, upravo od njega je i naučio bosanski jezik.

Top Komentari

Nuksi
Ne mogu da vjerujem koliko doseže glupost ovog Čauševića, zarotirao "S" i "N"... Da nije možda S i Z
1 0
DadiG
Osim prezimena 3 rijeci, od toga jedna sa 2 i jedna sa 3 slova i napravio 3 greške a Čaušević ga hvali. Z umjesto S, N napisano naopako i za Vlahović umjesto za Vlahovića
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi