Ibrahimović je istinski meraklija, potvrđuje to i njegov posljednji "narodnjak"

Zlatan zapjevao na našem

Ibrahimović je istinski meraklija, potvrđuje to i njegov posljednji "narodnjak"

A. Čaušević

Zlatan Ibrahimović voli da uživa u muzici sa našeg područja. 

Ibrahimović je do sada mnogo puta potvrdio da sluša pjevače sa prostora bivše Jugoslavije i da mu je narodna muzika među omiljenim.

Svoje pjevačke sposobnosti je demonstrirao u šaljivom videu u kojem je zapjevao narodnjak "Pijan sam" od Nedeljka Bajića Baje.

Ta pjesma je nastala 1994. godine i uopšte nije toliko popularna, ali je Ibra odlučio da baš nju otpjeva što dovoljno govori koliko je "zagrižen" narodnjacima.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CcfptR8PbO3/[/instagram]

Inače, u videu pod nazivom "Italija ima talenat" još je nastupio Zlatanov bivši saigrač Ignazio Abate.

Iako rođen u Švedskoj Ibrahimović ima bh. korijene jer je njegov otac Šefik iz Švedske od kojeg je i naslijedio dosta toga.

Inače i njegov otac je svojevremeno znao izdati muzičke albume, ali u muzičkim vodama nije bio ni približno uspješan kao njegov sin u svijetu fudbala.

Top Komentari

Sanska_Prangija
Seljacina
3 8
Nema on pojma sta je dobra i prava mzika, za njega su vasarske satre i pjevaljka na stolu, po mogucnosti Sanela Topcagic.
4 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi