"Djevojke u školi su mrzile moj lijepi dugi nos, a onda su me vidjele na TV-u i postao sam sladak"
Foto - EPA

Zlatan je brutalan

"Djevojke u školi su mrzile moj lijepi dugi nos, a onda su me vidjele na TV-u i postao sam sladak"

M. Šljivak

Zlatan Ibrahimović je bez ikakve dileme čovjek koji je obilježio proteklih 20 godina u svijetu fudbala.

Sve što je napravio na terenu i van njega ne može stati u jednu knjigu, a on je uvijek iskreno govorio o onom što mu je najviše smetalo tokom karijere.

Kao dijete iz siromašne porodice na početku karijere nije imao previše uspjeha kod djevojaka, a jedan od razloga je bio i njegov nos, koji je nešto veći od prosjeka.

Zlatan je govorio o tome kako su ga djevojke zbog nosa odbijale sve dok nije postao popularan.

"Djevojke u školi su mrzile moj lijepi dugi nos. Odbijale su me bez obzira koliko ih pokušao impresionirati. Ali, kada su počele viđati moj lijepi dugi nos u velikim klubovima i na TV-u, govorile su kako sam sladak. To je zbog toga jer je Zlatan počeo zarađivati ogroman novac", istakao je čuveni Ibra.

Helena ispričala kako je upoznala Zlatana: Vikala sam, vidjela sam njegov veliki nos i zlatni sat

Povezivali su mediji Zlatana Ibrahimovića s mnogim ženama, no njegovo srce "ukrala" je nekadašnja švedska manekenka Helena Seger s kojom ima dvoje djece.

Oglasi

Zlatan Ibrahimović je jedan od onih sportista koji su svoj privatni život ne isporučuje medijima na tacnu, pa vjerovatno i zbog toga pokušavaju mu se "smjestiti" afere.

Međutim, ne zabrinjava to previše Zlatana, kao ni ljubav njegovog života, 11 godina stariju Šveđanku, koja je u jednom od rijetkih intervjua opisala kako je upoznala sjajnog fudbalera.

"Imao je 21, a ja 32 godine. Loše je parkirao svoj Ferrari u Malmeu. Učinio je to tako da sa svojim Mercedesom nisam mogla izaći s parkinga. Prilično bezobrazno sam mu rekla da skloni svoj automobil. Vikala sam, vidjela sam samo njegov veliki nos i zlatni sat na ruci i mislim da mu se taj moj stav svidio", izjavila je nekadašnja manekenka.

Zlatan i Helena imaju dva sina, Maximiliana i Vincenta, no nikada se nisu vjenčali, a Helena je objasnila i zbog čega.

"Vjenčanje mi može slomiti osjećaj nezavisnosti. Ne želim biti poznata jednostavno kao supruga fudbalera ili pobjednica takmičenja u ljepoti. Mislim da ljudi ne znaju koliko sam učila, radila i borila se", zaključila je Helena.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zulfikar
Ovo je onaj smrad od insana sto nije mogao izdvojiti 10 minuta da provede sa djetetom koji je na umoru i koji imade zelju da upozna omiljenog fudbalera?
4 13
Beclija90
Kralj
8 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi