8

Komentari (8)

Hix
Glup narod kaze “ganjaj loptu i suti”, sta to znaci ako si dobar sportas ne smijes imati svoje politicke stavove ili ih ne smijes iznositi? Ljudi zivimo u demokraciji, diskriminirate covjeka bez veze
Adnanos
Ne mislim da je bas politika ako branis licno sebe i svoje a jos si u mogucnosti da bar nesto malo promijenis. I to bi trebao svako radit pa cak i druge a ne samo svoje zastiti.
kukuruz
U pravu je Ibro
DadiG
Je li? A drago nam kada Nurkić iskoristi svoju popularnost pa nešto kaže za Bosnu, žrtve rata, nepravdu... I treba. Svaka čast i njemu i LeBron-u. Da je bogdo Zlatan ikada išta javno rekao i bar malo promovisao Bosnu. Jeste strašan fudbaler ali ga ovdje uglavnom vole i prate zbog prezimena jer “naš” je, a on se jasno i glasno izjašnjava Švedjaninom i katolikom. I neka, njegovo pravo. I ono malo što promuca na našem sigurno ne zove bosanskim jezikom
kukuruz
@DadiG Jedno je žaliti žrtve genocida, drugo je žaliti kriminalce.
Na prostorima bivse Jugoslavije je isto vazno kako se prezivas, cesto puta od toga ti zavisi, zalosno je reci i buducnost, pogotovo ako je u pitanju anonimus. Naravno nije isto biti Ibrahimović, Ibrahimaj i Ibrahimi, dosta je njih promijenilo prezime, samo da bi imao sufiks 'ić' na kraju prezimena. Ovo pisem o obicnim gradjanima anonimusima ne vezano za sport. Bravo za LeBron-a.
malezija
Zlatan Ibrahimson.
Keno
Al ibra voli da sere jbt
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti