Zlatan o meču stoljeća: Poslao bih Floyda i Conora u bolnicu
Foto: EPA

Ibra u svom stilu

Zlatan o meču stoljeća: Poslao bih Floyda i Conora u bolnicu

M. Šljivak

Floyd Mayweather i Conor McGregor boriće se 26. augusta u Las Vegasu u borbi koja se naziva i najskupljim u historiji.

Nekadašnji broj jedan svjetskog boksa i MMA zvijezda promovišu  meč širom svijeta, a nakon još jedne predstave za javnost, oglasio se i Zlatan Ibrahimović.

Švedski fudbaler je istakao kako mu je muka od Mayweathera i McGregora i da bi ih poslao obojicu u bolnicu, ako bi se borili s njim.

"Muka mi je od njih i njihovog meča. Najbolje bi bilo da prestanu s glupostima i da se bore protiv mene. Nisam siguran kako bi bilo, ali vjerujem da bih ih obojicu poslao u bolnicu", rekao je Zlatan.

Sigurno je da bi Ibra imao dobre šanse protiv obojice boraca. Osim velike prednosti u visini, dobro je poznato da Ibrahimović ima i crni pojas u taekwandou.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi