Zlatan se prisjetio kako mu je majka psovala na bosanskom: Derala se sa balkona, Zlatane...

Zanimljivi detalji iz djetinstva

Zlatan se prisjetio kako mu je majka psovala na bosanskom: Derala se sa balkona, Zlatane...

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović vjerovatno je jedna od najzanimljivijih ličnosti koja se ikada pojavila u svijetu fudbala.

Iako je tokom karijere dao bezbroj intervjua, čini se kako ga nikada nije dosadno slušati i uvijek ima nešto novo da kaže.

U najnovijem intervjuu on se između ostalog prisjetio kako je izgledalo njegovo djetinstvo, pa je spomenuo da se majka znala ljutiti na njega jer je ostajao vani do kasno i igrao fudbal sa drugovima.

"Moja mama je vikala sa balkona moje ime: 'Zlatan!" Nisam joj odgovorio i onda bi uslijedilo: 'Pič*a ti materina'. To je radila stalno pred spavanje, posebno dok sam bio mlađi", rekao je između ostalog Zlatan.

Inače, u ovom intervju on je govorio o svemu pomalo, a dio koji smo spomenuli možete pogledati od od 00:20 u video prilogu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi