Zmaj odmara u Miamiju i zabija u stilu Teletovića

Ermin Bičakčić na Floridi

Zmaj odmara u Miamiju i zabija u stilu Teletovića

Neki od fudbalskih reprezentativaca Bosne i Hercegovine su započeli pripreme za novu sezonu sa svojim klubovima, dok se pojedini još uvijek pune baterije na produženom odmoru.

I dok Senad Lulić uživa na Azurnoj Obali, Ermin Bičakčić je za svoju destinaciju odabrao Floridu, odnosno Miami.

Defanzivac Hoffenheima i našeg nacionalnog tima jedan je od onih Zmajeva koji vole da putuju, a gotovo da je redovan na turističkim destinacijama u Sjedinjenim Američki Državama.

Fudbaler TSG-a se nakon vježbanja kojim održava optimalni nivo svoje fizičke spreme pred početak priprema okušao i u basketu. Da mu ne ide loše pokazao je u videosnimku koji je objavio na svom zvaničnom Instagram profilu. Popularni Bičo je "potopio" loptu u obruč sa linije za tri poena, i to u stilu Mirze Teletovića. 

 

A video posted by Ermin Bicakcic (@bico3) on Jul 5, 2015 at 12:59pm PDT

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.