Znate li šta je Ibrahimović poklonio supruzi za Božić?

Ovaj put je nadmašio sam sebe

Znate li šta je Ibrahimović poklonio supruzi za Božić?

E. Čaušević

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović ponovo se našao u centru pažnje javnosti, ali ovaj put zbog briljantne ideje za božićni poklon.

Naime, Ibrahimović je u svom stilu odlučio proslaviti Božić, ali i pripremiti poklon za svoju suprugu Helenu Seger koji ona sigurno nije očekivala. Ibrahimović je poznat po svojim "ludim" idejama, a ovaj put otišao je i korak dalje.

Napadač Manchester Uniteda je iznenadio svoju suprugu poklonom za Božić. Ibrahimović je uramio svoju veliku sliku, te je to bio božićni poklon za Helenu.

To nije ništa novo kada je u pitanju Ibrahimović i njegovi neobični pokloni, jer je prije nekolikogodina izjavio da nije ništa klupio Heleni za njen rođendan, jer ona već ima Zlatana.

Ipak, mnogima nije jasno zašto je odlučio da svojoj supruzi pokloni baš ovu fotografiju.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi