Ibrahimović konačno pokazao kako izgleda njegov kip

Uskoro će biti postavljen u Štokholmu

Ibrahimović konačno pokazao kako izgleda njegov kip

E. Čaušević

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović nedavno je ponovo proglašen za najboljeg igrača Švedske, a njegova zemlja odlučila mu se dodatno zahvaliti.

Šveđani su odlučili napraviti kip u čast Zlatana Ibrahimovića koji će biti postavljen ispred stadiona na kojem igra ova selekcija u Štokholmu. Napadač Manchester Uniteda nedavno je posjetio umjetnika koji pravi njegov kip, te je fotografiju odlučio da podijeli sa svojim fanovima.

Naravno, i ovaj put je Ibrahimović odlučio da u svom stilu najavi svoj kip koji bi uskoro trebao biti postavljen.

"U New Yorku imaju Kip slobode, a u Švedskoj će to biti Zlatanov kip. Uskoro", napisao je Ibrahimović na svom zvaničnom Instagram profilu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi