Znate li šta vozi Dončićeva djevojka? Mnogi su vrištali od smijeha kad su je vidjeli

Anamaria u starom Fići

Znate li šta vozi Dončićeva djevojka? Mnogi su vrištali od smijeha kad su je vidjeli

E. Škorić

Iako posjeduje pravo bogatstvo, zahvaljujući i svom dečku Luki Dončiću, ali i vlastitim poslovnim sposobnostima, Anamaria Goltes vozi automobil koji se danas rijetko može sresti na ulicama.

Popularni "fićo" i lijepa Anamaria pravi su hit na ulicama Ljubljane i mnogi posmatrači bili su oduševljeni prizorom, pa su "umirali od smijeha". I ne, ne kako bi se narugali Anamariji, znaju da može da vozi šta god poželi, jednostavno je bilo simpatično.

I sama Lukina djevojka se smijala dok je s drugaricom vozila Ljubljanom, a automobil je inače poklon koji je Dončić dobio za 18. rođendan.

Crveni Fićo je odavno parkiran u Sloveniji, budući da je Luka kupio Porschea Panameru, ali Anamaria barem može da plijeni poglede građana vozeći se u starom jugoslovenskom vozilu.

Top Komentari

DadiG
Ja se grohotom smijem
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi