Zoran Mamić u Mostaru sa partnericom čeka drugo dijete, ovo mu je treći brak
Mamića često viđamo na utakmicama Wwin lige

Od hrvatskog pravosuđa se 'sakrio' u BiH

Zoran Mamić u Mostaru sa partnericom čeka drugo dijete, ovo mu je treći brak

Samir Mlaćo

Kako saznaje hrvatski magazin Story, bivši trener i sportski direktor zagrebačkog Dinama Zoran Mamić sa suprugom Senkom Mandić čeka drugo dijete.

Par već ima kćerkicu rođenu 2020. godine, a sada će dobiti 'pojačanje' u svoj dom. Zoran iz prvog braka ima dvoje djece, a sa Senkom se upoznao u Dubaiju gdje je ona radila u jednom restoranu.

Brzo su se povezali, te nastavili život u Zagrebu, a danas žive u Mostaru.

Senka Mandić je porijeklom iz Srbije, a Zoranu je ovo treći brak.

I Zoran je kao i njegov brat Zdravko bjegunac od hrvatskog pravosuđa, pa je životni put odlučio nastaviti u našoj zemlji.

Senka Mandić je porijeklom iz Srbije, radila je u Dubaiju na rezervacijama stolova u restoranu.

Oglasi

Mlađa je od Zorana 11 godina, no to im nije predstavljalo problem.

Zoran je već bio u braku i to sa Vanjom Horvat, a razišli su se 2010. godine. Zajedno imaju kćerku Ninu i sina Brunu.

2014. godine ponovo je Zoran uplovio u bračne vode, ovaj put sa osam godina mlađom ekonomisticom Anom Šikić. Vjenčali su se nakon četiri godine veze, ali njihov brak je trajao samo dvije godine.

Brzo je pronašao novu ljubav, a zanimljiv da se Senka pojavila na press konferenciji koju je napravio Zoran Mamić u Mostaru kada se po ko zna koji put obraćao javnosti.

Zorana Mamića često može vidjeti na utakmicama Željezničara, GOŠK-a, Veleža, Zrinjskog..., a početkom prošle godine zaplijenjen mu je automobil u Mostaru.

Radilo se o skupocjenom mercesedu koji je zapravo ukraden na području Europske unije, a kako je došao u ruke Mamića nije poznato.

Braća Mamić u Hrvatskoj su osuđeni zbog izvlačenja novca iz zagrebačkog kluba, a radi se o iznosu od 144 miliona kuna, te nanošenje štete u iznosu od 200 miliona kuna kroz fiktivne račune.

Top Komentari

BAJSJECAR1977
Baci to u zatvor,da mu razšire analnu rupicu u rupu...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi