Zorannah o odnosu s Bičakčićem: "Da vam otkrijemo malu tajnu..."
Instagram

Oboje uživaju u Grčkoj

Zorannah o odnosu s Bičakčićem: "Da vam otkrijemo malu tajnu..."

Reprezentativac BiH Ermin Bičakčić baterije za novu sezonu u Bundesligi puni u Grčkoj.

Naš fudbaler koji nosi dres Hoffenheima ovih dana uživa na ostrvu Mykonosu, gdje mu društvo pravi nekoliko prijatelja, a nedostaje ni, naravno, ženskog društva.

Na svoj Instagram profil Bičakčić nerijetko podijeli i koji videozapis iz noćnog provoda, a na jednom od posljednjih je đuskao i ljubio se sa srbijanskom modnom blogerkom Zoranom Jovanović i tako zagolicao maštu pratilaca.

Mnogima je to bilo dovoljno da donose zaključke kako je popularna Zorannah zavela i Bičakčića, budući da je s nekoliko fudbalera već bila, no ispostavilo se da se radi samo o prijateljstvu. Nakon što je napise o vezi demantovao Bičakčić, sada je to uradila i ona.

"Da vam otkrijemo malu tajnu: Mi smo prijatelji! A sada o'ladite...", napisala je ona na Instagram storiju.

A evo malo blogerkinih slika sa Mykonosa gdje itekako uživa...

Top Komentari

Ivica_Osim8
e moj Bico na sta si spao i ti begradske cune da ljubis
10 1
Penderinos
Nateko joj jezik od pušenja
7 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi