Zubarka nije poznala Đokovića: Dođite kasnije...

Hit priča iz Slovenije

Zubarka nije poznala Đokovića: Dođite kasnije...

Najbolji srbijanski teniser Novak Đoković živi kao sasvim običan čovjek, a to potvrđuje i zanimljiva priča koja nam dolazi iz susjedne Slovenije.

Naime, Đoković je prilikom boravka u Ljubljani pozvao poznatu stomatološku ordinaciju pod nazivom "Dr Dreams of Luci Pečnik“ i predstavio se samo kao Novak, bez pominjanja ko je on zaista. 

Zubarka koja se javila na telefon, ne znajući s kim razgovora, pokušala je na sve načine preusmjeriti Đokovića na drugu ordinaciju zbog malo slobodnih termina, ali je na kraju popustila.

"Ajde dobro, gospodine, dođite onda u ordinaciju za sat i pol vremena", kazala je tada upornom Đokoviću. 

Đoković se pojavio u dogovoreno vrijeme, a kada su mu otvorili vrata, ostali su bez teksta.

"Novak Đoković!? Ne mogu vjerovati, dobro nam došli", izgovorila je iznenađena zubarka koja ga je prva vidjela. 

Ponašanje najboljeg svjetskog tenisera je oduševilo prisutne, a džentlmenske manire popularni Nole je pokazao tako što je na pregled došao s buketom cvijeća namijenjenom zubarki.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti