Zukanović i Ibišević zajedno na odmoru
Instagram

Ostali dobri prijatelji

Zukanović i Ibišević zajedno na odmoru

Ervin Zukanović i Vedad Ibišević nalaze se u Dubrovniku na odmoru.

Obojici fudbalera su istekli ugovori i trenutno važu opcije za nastavak karijere, a dok ne donesu konačne odluke, odmor provode u Dubrovniku.

Zukanović je na svom Instagram profilu podijelio fotografiju sa zajedničkog druženja na kojem se vidi kako sa Ibiševićem, uz standardne treninge, formu održava igrajući tenis.

Dubrovnik je za Zukanovića već godinama destinacija za odmor, a u ovom hrvatskom gradu inače ima i nekoliko nekretnina.

Podsjetimo, proteklu sezonu Zukanović je proveo u SPAL-u gdje se spletom okolnosti nije pretjerano naigrao, dok je Ibišević nosio dres Herthe. U Berlinu još nisu donijeli konačnu odluku da li će mu ponuditi produženje saradnje. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi