Baby boom u reprezentaciji BiH dok traje pandemija koronavirusa

Nekoliko Zmajevi ponovo postali roditelji

Baby boom u reprezentaciji BiH dok traje pandemija koronavirusa

A. Čaušević

Pandemija koronavirusa izazvala je veliki utjecaj na fudbal, ali reprezentativci BiH će ga pamtiti po "baby boomu" s obzirom da je nekoliko Zmajeva ponovo ili prvi put postalo roditelj. 


Povratnik u reprezetnaciju BiH Senad Lulić je u utorak saopštio sa su on i supruka Sandra 9. jula dobili treće dijete. Oni su u braku već 15 godina, a još imaju sedmogodišnju kćerku i trogodišnjeg sina.

Centralni defanzivac Ervin Zukanović je u aprilu također dobio treće dijete sa svojom suprogom Eminom. Sinu su dali ime Din.

Po prvi put otac je prošle sedmice postao i Haris Duljević koji je zajedno sa supruom Sarom svojoj kćerkici dao ime Uma.

Treće dijete očekuje i kapiten reprezentacije Edin Džeko. Amra Silajdžić je trudna već nekoliko mjeseci i trebala bi se poroditi u septembru.

Top Komentari

Sajaga
Baby boom je kada se beba zacne u datom periodu, te nisam neki expert ali kazu da trudnoca traje 9 mjeseci
9 0
ryan.giggs
Sedmi mjesec minus devet nije korona period. Papci.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti