Zvijezda Cityja pokazala novu djevojku, ali ne smije je ni poljubiti pored stroge majke!
Foto: Instagram

"Muke" mladog fudbalera

Zvijezda Cityja pokazala novu djevojku, ali ne smije je ni poljubiti pored stroge majke!

O. Lekić

Vrhunski fudbaleri i atraktivne djevojke kao da idu ruku pod ruku, a jedan od njih je iskoristio reprezentativnu pauzu kako bi pronašao novu ljubav.

Upravo je tokom reprezentativne pauze fudbaler Manchester Cityja Gabriel Jesus boravio u rodnom Brazilu, a baš u tom periodu je podijelio fotografiju sa svojom novom djevojkom, lijepom Fernandom Queiroz.

Do sada se Gabriel Jesus u medijima povezivao sa brazilskom pop zvijezdom Ludmillom Oliveira da Silvaom. Međutim, u intervjuu kojeg je dala u maju ove godine Ludmilla je demantovala da je vezi sa zvijedzom Cityja i poručila da su njih dvoje samo prijatelji.

Sada je, međutim, Gabriel Jesus konačno u javnost "plasirao" fotografiju sa jednom djevojkom, a to je tamnokosa Fernanda.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Tem sido lindo compartilhar a vida com você ♥️

Objavu dijeli Fernanda Queiroz ✨ (@fequeirozofc)

Međutim, njegova stroga majka, Vera, će budno motriti na njih dvoje.

I Vera živi u Engleskoj zajedno sa Gabrielovim starijom bratom, a ranije je za brazilske medije otkrila svoja pravila za sve djevojke koje se misle zabavljati sa njenim sinom.

"Djevojke moraju živjeti pod mojih pravilima i nema strasnog ljubljenja. Nema noćenja kod njega, samo ponekad... Nikada neću prihvatiti to da moj sin ne pokaže poštovanje prema tuđim kćerkama. Nijedna djevojka neće ostati trudna s mojim sinom. Zahtjevam poštovanje jer sam svu trojicu sinova sama odgojila, uz pomoć Boga", poručila je tada mama Vera.

Da li će se Gabriel moći suzdržati pored lijepe Fernande, druga je priča...

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Emir
Mala je stroj a on isti mjesanac terriera i pittbulla
3 0
Sajaga
Vidi se po slikama da joj je mama manager
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi