Prsata brineta u Aguerovom društvu: Koga je briga za debeli minus?
Ne odriče se tako lako izlazaka i atraktivnih ljepotica ovaj argentinski fudbaler (Foto: EPA)

Pojavio se sa atraktivnom ljepoticom

Prsata brineta u Aguerovom društvu: Koga je briga za debeli minus?

O. Lekić

Sergio Aguero je u posljednje vrijeme često viđen u društvu atraktivnih ljepotica.

Pred večerašnji meč sa Liverpoolom, Argentinac je našao slobodnog vremena za novi izlazak, a u njegovom društvu je bila prsata brineta, koja svoja atribute nije skrivala, iako je temperatura bila ispod nule.

Nije poznato koje ova ljepotica. Aguero je prvobitno pokušao da se sakrije od kamere, ali je na kraju ipak pozirao i sa osmijehom je pozdravio fotografa.

Skrivati nema šta. Atraktivna brineta i jeste za pokazivanja, a nema sumnje da ćemo uskoro saznati i dosta toga o njoj.

Aguero je u prošlosti bio u vezama sa atraktivnim djevojkama. Bio je i u braku sa kćerkom Diega Maradone Gianninom sa kojom je proveo pet godina, a krah je brak doživio 2013. godine.

Iz tog braka ima devetogodišnjeg sina Benjamina, a nakon Giannine je bio u vezi sa pjevačicom Karinom Tejedom, poznatom kao Mala Princeza u Argentini.

Izlazili su skupa četiri godine, ali je od prošle godine napadač Manchester Cityja ponovo slobodan čovjek.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

niko nikovic
Pala je na njegovo obrazovanje i smisao za humor
24 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi