Zvijezda finala Lige prvaka: Neki igrači Liverpoola su mi slali prljave poruke, jedan je napisao...

Bilo je vrlo zanimljivo i nakon meča

Zvijezda finala Lige prvaka: Neki igrači Liverpoola su mi slali prljave poruke, jedan je napisao...

"Zvijezda" finala Lige prvaka Kinsley Wolanski priznala je osam dana nakon utakmice da su joj se neki fudbaleri Liverpoola javljali.

Wolanski je nakon meča i uljetanja na teren postala planetarno poznata, a njenim stajlingom i izgledom su očito ostali očarani i neki fudbaleri Liverpoola.

Wolanski nije htjela otkriti njihova imena, ali je priznala da su joj se poslije meča javljali na Instagramu te je otkrila sadržaje nekih od poruka.

"Neću da im otkrivam imena, ali nekoliko igrača Liverpoola mi je slalo privatne 'prljave' poruke poslije mog upada na tere", kaže ona i dodaje:

"Jedan mi je poslao srce sa emotikonima, a drugi mi je napisao 'primjetio sam te na utakmici...'", poručila je Kinsley koja je tako otkrila neke detalje, ali ostavila je mnogo toga i kao nepoznanicu.

Atraktivna, luda i otkačena Kinsey najavljuje nove 'upade': Prestat ću kad se obogatim...

Kinsey je ovaj ulazak na teren proslavio. Njen dečko Vitaly Zdorovetsky je zahvaljujući reklami na kostimu zaradio gotovo četiri miliona dolara, a atraktivna plavuša je dobila milione pratitelja na društvenim mrežama.

Nakon prvog uspješnog upada na sportske događaje, poručila je kako nema namjeru stati na ovom i da će to pokušavati do 30. godine.

View this post on Instagram

@vitalyzdtv contemplating leaving me in the middle of the African Safari......

A post shared by Kinsey Wolanski (@kinsey_sue) on

Do tada ima namjeru da se obogati i da do kraja života uživa u zarađenom novcu.

"Do 30. godine planiram zaraditi dovoljno novca da odem u penziju. Upad na finale Lige prvaka će mi u tome itekako pomoći. Planiram još dosta upada", najavila je Kinsey.

Slava koju je dobila joj itekako godi...

"Postala sam iznenada slavna širom svijeta. Poslovne ponude stižu sa svih strana. Mislim da se svima dopalo ono što sam napravila. Čak su me i policajci van stadiona pitali za fotografiju. Presretna sam, ovo je bilo najveće uzbuđenje u mom životu".

Interesantno je svakako da je njen otac Daniel šerif u Los Angelesu. Ističe da mu nije rekla šta će napraviti.

"Naravno da mu nisam rekla, ali nije bio iznenađen. Zna kakva sam. Laknulo mu je što sam nosila kupaći kostim i da nisam bila potpuno gola", dodala je Kinsey.

View this post on Instagram

Me mentally preparing for all your saggy boob comments 😂 love you all ❤️

A post shared by Kinsey Wolanski (@kinsey_sue) on

Top Komentari

bistrik87
pa jeste dosadni vise sa djevojkom ovom, ko da je ona osvojila LP, pa vise vijesti o njoj nego o Liverpulu
5 2
Balans
I Lendo se zaljubiška.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi