Zvijezda Tottenhama ne zna šta bi: Jednu ostavio da bude sam, a onda naletio na drugu - seks bombu

Na slatkim mukama

Zvijezda Tottenhama ne zna šta bi: Jednu ostavio da bude sam, a onda naletio na drugu - seks bombu

O. Lekić

Fudbaleri i njihove nježnije polovine su konstatno pod lupom medija, pa ništa drugačija nije ni situacija veznjaka Tottenhama Dele Allija.

Alli je dugo vremena bio u romantičnoj vezi sa zanosnom Ruby Mae, koju je preko njega upoznao čitav svijet, ali je, čini se, njihovoj romansi došao kraj.

Fudbaler Tottenhama je, navodno, prekinuo vezu sa Ruby jer želi biti sam i vrijeme koje ne provodi na fudbalskim terenima koristiti za provod.

Međutim, njegova "samoća" izgleda nije dugo trajala.

Britanski mediji tvrde da Ruby, uprkos svemu, pokušava zadržati Delea, ali da joj je planove pokvarila atraktivna Megan Barton-Hanson.

View this post on Instagram

Don’t be a square.

A post shared by Megan Barton-Hanson (@meganbartonhanson_) on

Kako britanski tablidi tvrde, Dele i Megan, inače zvijezda britanskih reality programa, su već neko vrijeme u kontaktu, a navodno su pali i prvi poljupci.

Koga će na kraju zvijezda Tottenhama izabrati? Ili će možda ipak ostati "singl"...

Top Komentari

niko nikovic
Tako ti je kad si visoko obrazovan i imaš smisao za humor, to žene cijene, pare nisu tu bitne.
3 0
king11
čudi me da mene neče ni jedna ovaka
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.