Zvijezdi Bayerna treba još vremena pa da može Ronaldu baciti "rukavicu u lice"

Pokazao mišiće

Zvijezdi Bayerna treba još vremena pa da može Ronaldu baciti "rukavicu u lice"

A. Čaušević

Cristiano Ronaldo se prilikom proslave golova veoma često voli pohvaliti svojim mišićima.

Nova sezona je veoma blizu, najbolji klubovi današnjice su već počeli s pripremama, pa su najveće zvijezde dosta vremena provele u teretani.

Među igračima koji je očigledno dao dosta pažnje svom izgledu nalazi se i Robert Lewandowski.

Zvijezda Bayerna se fotografisala u boksericama s namjerom da istakne svoje mišiće, ali je dojam da još uvijek treba raditi na "definiciji" kako bi stigao Cristiana Ronalda...

Sjajni Poljak uskoro potpisuje novi ugovor?

Lewandowski je 2014. godine u kontroverznom transferu stigao kao slobodan igrač u Bayern nakon što mu je istekao ugovor sa Borussijom Dortmund.

Poljak je imao ugovor sa Bayernom do 2021. godine, a Bayern mu je nedavno nudio novi ugovor duži za godinu od trenutnog.

On je međutim želio duži ugovor i pojavili su se problemi koje su htjeli iskoristiti PSG i Manchester United tako što su bili spremni da ispune njegove zahtjeve.

Ipak, Bayern je prema posljednjim informacijama ipak uspio postići dogovor sa 30-godišnjim Poljakom te bi on trebao potpisati ugovor do 2023. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi