Plamen strasti: Georgina objavila fotografiju nakon 'vatrene' noći?

Grudi u prvom planu

Plamen strasti: Georgina objavila fotografiju nakon 'vatrene' noći?

O. Lekić

Posljednja fotografija koju je objavila Georgina Rodriguez, inače zaručnica Cristiana Ronalda, izazvala je pravu pomutnju na društvenim mrežama.

Atraktivna Španjolka koja s Ronaldom živi u Torinu, gdje brine o zajedničkoj kćerkici Alani Martini i njegovo troje djece, ne krije koliko je ludo zaljubljena u slavnog fudbalera i svaku priliku koju ima koristi da mu to i pokaže.

Na svom Instagram profilu redovito kači fotografije u ljubavnom zanosu, a ovoga puta u cijeloj priči je otišla korak dalje i postavila onu za koju mnogi vjeruju kako je nastala poslije 'vatrene noći'.

Na fotografiji Georgina nježno ljubi Ronalda dok spava, a za kratko vrijeme objava je 'nagrađena' sa više od dva miliona lajkova i mnoštvom komplimenata. Kako su u prvom planu bile i Španjolkine grudi, neki su odlučili i da se našale.

"Dvije najljepše Ronaldove zlatne lopte", komentirao je jedan od njezinih pratitelja.

Ronaldo je tokom prethodnih godina imao mnoge djevojke, no Georgina je ta koja je uspjela u onome što nisu njezine prethodnice. Njezinu ruku već neko vrijeme krasi prsten, pa se uskoro predviđa i veliko vjenčanje slavnog para.

View this post on Instagram

Dulces sueños mi lindo ❤️

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Top Komentari

Arnel925
Nako, karao sam ja i bolje
5 2
konjnakvadrat
Prepicka i po
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi