Zvijezdu Arsenala nazvala gorilom, navijači je "razapeli"
Esha Gupta je vrijeđala Alexa Iwobija nakon poraza od Manchester Uniteda u FA kupu prošle sedmice

Žele da joj uklone funkciju ambasadora

Zvijezdu Arsenala nazvala gorilom, navijači je "razapeli"

Edmir Škorić

Arsenalova ambasadorica Esha Gupta vrijeđala je Alexa Iwobija, ali se sada ispričala.

Indijska glumica tvrdi kako nije znala da je nekoga nazvati "gorilom" rasistička poruka, a bijesni navijači pozivaju klub da je otpuste.

"Ne mogu da vjerujem da ova gorila Iwobi igra. On je užasan Očito da je za njega evolucija prestala. Nije se još promijenio iz neandertalca u čovjeka", napisaola je Gupta.

Nakon što je shvatila pogrešku, izbrisala je poruku, ali navijači su ubrzo reagovali i zatražili da se Indijka više ne vodi kao ambasadorica londonskog kluba.

"Oprostite mi momci na glupostima, nisam to baš tako mislila, to je iz sportske ljubavi...", kazala je Gupta, koja je prethodno bila u vezi sa Hectorom Bellerinom.

Gupta je ambasador kluba u sjevernom Londonu i tvrdi je da je njezina strast prema Topnicikma došla od njezinog oca.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Adnanos
Dosla ljubav iz k.. Svaka vaka zeli da se proda preko fudbala. Ko i sve ostale.
2 0
Arnel925
Sladak mala, sladak ja
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi