Centar nakon preokreta savladao Tango i izborio prolaz dalje

Zanimljiv meč na Mojmilu

Centar nakon preokreta savladao Tango i izborio prolaz dalje

S. Mlaćo

Futsaleri Centra izborili su prolaz u četvrfinale Kupa BiH u futsalu s obzirom da su večeras u dvorani "Ramiz Salčin" na Mojmilu savladali KMF Tango 4:3.

Domaći su poveli u osmoj minuti preko Jelića, ali je samo dvije minute kasnije izjednačio Milošević. Gosti su prvi put poveli u 17. minuti preko Šarovića, međutim Centar se vraća pogotkom Muminovića.

U istoj minuti, 19., za novo vodstvo gostiju pogađa Jokić. Bio je to i konačan rezultat prvog poluvremena, a u drugom smo gledali veoma zanimljiv meč.

Centar je u 25. minuti vratio stvari na početak pogotkom Sipovića, da bi prolaz dalje Sarajlijama donio Handžić minutu prije kraja.

MNK Centar - KMF Tango 4:3 (2:3)

MNK Centar: Seferović, Sipović, Radmilović, Mulahmetović, Handžić. Još su igrali: Balaš, Alić, Muminović, Jusić, Šahmanija, Bukva, Mršo, Jelić, Tahirović.

Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

KMF Tango: Delihasanović, Hadžić, Jokić, Milošević, Erić. Još su igrali: Curović, Kuljanin, Šarović, Bjelica, Elez, Debelnogić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti