"Cilj je titula, ali ne za zelenim stolom"

Kreće futsal Premijer liga BiH

"Cilj je titula, ali ne za zelenim stolom"

S. Mlaćo

 Članovi FC Mostar SG Staklorad spremno dočekuju početak sezone u kojoj namjeravaju šampionski pehar vratiti u grad na Neretvi.

“Spremni smo za sve izazove. U sezonu ulazimo sa 17 igrača. Naši novi članovi su Stefan Rakić, Kristijan Radin, Nermin Kahvedžić, Amar Omanović, Sejad Ibrišimović i Benjamin Ćesir. Klub su napustili Nemanja Momčilović, Danijel de Souza, Ivan Ivanković i Cris Pocacia Henriquez. Šef stručnog štaba je Mirsad Fazlinović, a zajedno s njim rade Ivan Božović, te kondicioni trener Josip Lekić i trener golmana Bojan Ljubomirović“, kaže Amel Bajgorić, predsjednik FC Mostar SG Staklorad.

Na otvaranju Mostarci dočekuju ekipu Brotnja (17.10), slijedi gostovanje u Tuzli protiv Bosna Kompreda, a zatim na domaćem terenu dočekuju najvećeg rivala za prvo mjesto Salines Tuzla City.

“Cilj nam je uvijek isti – titula prvaka BiH i to na terenu, a ne za zelenim stolom koji je potpuno neopravdan iz propozicija koje smo sada dobili. Vjerujem u naše igrače, stručni štab i da će se šampionski pehar vratiti gdje mu je mjesto, a to su vitrine FC Mostar SG Staklorada“, ističe Bajgorić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi