De Souza: Naš cilj protiv Željezničara je pobjeda

Mostarci apsolutni favoriti protiv Željezničara

De Souza: Naš cilj protiv Željezničara je pobjeda

S. Mlaćo

Nakon remija s Leotarom u Trebinju u prošlom kolu, lider na tabeli Premijer lige i aktualni prvak BiH Mostar SG Staklorad domaćin je Željezničaru u dvorani USRC Midhat Hujdur – Hujka.

Daniel Marinho De Souza smatra da je Mostar SG u ovom trenutku kvalitetniji od Željezničara, a prednost je i domaći teren.

"Očekujem dobru, korektnu i zanimljivu utakmicu. Vjerujem da neće biti problema, bolji smo, a igramo u našoj dvorani, pred svojim navijačlima. Uvijek je cilj da pobijedimo, tako je i ovog puta i se nadam da ćemo uspjeti, izjavio je De Souza.
Mostarci su u međuvremenu saznali protivnika u polufinalu Kupa BiH. Riječ je o timu Bosne Kompred.

"Koga god da smo izvukli rekao bih da slijedi teška utakmica. Ipak je to polufinale, a do polufinala ne može otići neko ko ne vrijedi ili nema kvalitet. Gdje god da igrali bit će teško. Sve četiri ekipe su kvalitetne, a ja očekujem pobjedu i plasman u finale Kupa", dodao je Brazilac u timu Mostara.

Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

Utakmica Mostar SG Staklorad – MNK Željezničar na programu je u subotu u dvorani USRC Midhat Hujdur – Hujka u Mostaru s početkom od 18 sati. Ulaz je besplatan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi