Nevesinje nakon preokreta slavilo na Grbavici

Premijer futsal liga BiH

Nevesinje nakon preokreta slavilo na Grbavici

S. Mlaćo, foto: T. Hebib

U derbiju donjeg dijela tabele u Sportskoj dvorani Novo Sarajevo snage su odmjerili MNK Željezničar i KMF Nevesinje, a gosti su slavili 4:3.

Domaći su nakon prvog poluvremena vodili 1:0 pogotkom Mirze Zahirovića u šestoj minuti. U 24. minuti domaći su vodili 2:0 pogotkom Džafe, ali gosti se ne predaju.

Smanjuju na 2:1 četiri minuta kasnije preko Miličevića, da bi prednost od dva gola razlike domaćima vratio Zahirović u 32. minuti.

I kada se činilo da će Plavi upisati važna tri boda, potpuni preokret gostiju. Smanjio je u 36. minuti Prodanović, a zatim isti igrač u 38. minuti pogađa za 3:3.

U posljednjoj minuti pobjedu gostima donosi Pudar.

Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

Premijer futsal liga BiH, 14.kolo:

MNK Željezničar - KMF Nevesinje 3:4 (1:0)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi