Denis Isanović: Dueli Salinesa i Kaskade uvijek su puni naboja i dobrog futsala
Kantonalni derbi ponudio je dobar futsal i šest golova na susretu

Odličan susret odigran je protekli vikend u Mejdanu

Denis Isanović: Dueli Salinesa i Kaskade uvijek su puni naboja i dobrog futsala

E. Dindić

Sjajan susret odigran je proteklog vikenda u okviru futsal Premijer lige Bosne i Hercegovine. U jednoj veoma dramatičnoj utakmici između Salinesa i Kaskade na kraju bilo je 3:3.

Denis Isanović bio je ponajbolji fudbaler u redovima domaćeg Salinesa, koji kako sam kaže očekivao je izuzetno tešku utakmicu.

"Kantonalni derbi je iza nas, utakmice sa Kaskadom su uvijek teške, pune naboja i dobrog futsala. Na našu žalost nismo uspjeli da upišemo pobjedu, odnosno nove bodove na naš konto. Imali smo dva gola prednosti u prvom poluvremenu, promašili smo dosta prilika da povećamo prednost. Naš manjak koncentracije iskoristili su gosti, te na kraju odnijeli bod iz Mejdana.

Ovaj susret smo odigrali bez našeg najboljeg igrača Vladimira Džombića, dok su četiri fudbalera bila rovita zbog prehlade, što se osjetilo u drugom poluvremenu, posebno, kada su gosti iz Gračanice odigrali dosta bolje i agresivnije. Na kraju je utakmica završena neriješeno, s tim i da su gosti odnijeli sva tri boda definitivno ne bi bilo nezasluženo", rekao je Isanović te dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

"Već u narednom kolu očekuje nas teško gostovanje u Livnu kod ekipe Seljaka. Na tom susretu bićemo lišeni usluga Mirka Marinovića i Darka Milanovića, ali nadam se da će se povrijeđeni fudbaleri oporaviti, te da uz dobar pristup tokom čitave utakmice možemo ostvariti pozitivan rezultat. Želio bih se zahvaliti vašem portalu koji nas prati kroz cijelu sezonu, ali ne samo nas nego i cijelu Premijer ligu BiH u futsalu, što zaista uveliko pomaže promociji ovog sporta", završio je Isanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi