Denis Isanović: Pobjedom zaključiti turbulentnu polusezonu
Salines želi prekinuti niz od tri poraza, u sutrašnjem susretu protiv Leotara

Kapiten Salinesa pred sutrašnji duel protiv Leotara

Denis Isanović: Pobjedom zaključiti turbulentnu polusezonu

Emir Dindić

U okviru 9. kola Premijer lige BiH u futsalu svoj susret sutra odigraće  Salines i  Leotar iz Trebinja.

Sigurno je da će obije ekipe sutra u Mejdanu tražiti pobjedu, kako bi uspješno okončale turbulentne polusezone.

Kapiten popularnih Jarčeva Denis Isanović, očekuje sutra neizvjestan susret, ali nada se i novim bodovima svoje ekipe kako bi pobjedom zaključili prvi dio sezone. 

"Očekuje nas sutra težak susret. U Mejdan dolazi izuzetno čvrsta i kvalitetna ekipa Leotara. U zadnja tri susreta imamo tri poraza, a sutra nam je idealna prilika da prekinemo negativan niz, te sa eventualnom pobjedom oprostimo se na najbolji način od naše publike. Mogu da obećam  da ćemo ja i moji saigrači sutra ostaviti srce na parketu, te nadam se da ćemo osvojiti nove bodove", rekao je Isanović.

Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

Utakmica između Salinesa i Leotara na rasporedu je sutra sa početkom u 19:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi