Divković i Huremović vode Salines do kraja polusezone
Velika čistka u Salinesu

Osim trenera postoji mogućnost da još dva fudbalera napuste klub

Divković i Huremović vode Salines do kraja polusezone

E. Dindić

Nakon dva vezana poraza protiv Zrinjskog u Mostaru, te na domaćem terenu od Centra u Salinesu su se upalio alarm za uzbunu. Prvi koji su bili na tapetu su trenerski dvojac Amel Šačirović i Maid Horozović koji su podnijeli ostavke na mjesto ovog ambicioznog kluba iz Tuzle. 

Odmah poslije odlaska trenerskog tandema, klubu iz Tuzle javilo se dosta trenerskih imena. Međutim, prema dobro obaviještenim izvorima iz kluba, čelni ljudi Salinesa odlučili su da do polusezone ne izaberu novog trenera. Na klupi će u idućim utakmicama sjediti potpredsjednik kluba Davor Divković i kondicioni trener Tarik Huremović prof.dr sci.

Osim trenera čistka u klubu bi se mogla nastaviti i u igračkom kradu. U Salinesu ozbiljno razmišljaju o raskidanju ugovora sa dva fudbalera, koja bi mogla da napuste klub iz Mejdana.

Pokušali smo doći do potvrde gore navedenih informacije iz kluba, te smo kontaktirali portparola kluba Emira Mašića koji je bio jako kratak u svom obraćanju.

Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

"Nemam komentara na novonastalu situaciju, i sve što mogu reći da će naredni period pred nama otkriti dosta toga", rekao je Mašić.

Da li će do toga doći, ostaje nam da vidimo u narednom periodu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi