Ružne scene u Livnu, gosti odbili nastaviti meč kod rezultata 1:1

Derbi Prve futsal lige BiH prekinut, navijač utrčao na parket i udario golmana

8

Komentari (8)

Sebija
Ahahahahah koji pokvarenjak ovaj golman, neymar bi mu pozavidio na ovom bacanju, šteta ostatka ekipe poletili za budalom ispast će i oni nepošteno, a dobri momci
Vienner
Nije mu ni prisao ovaj vec pao koja gluma
Ade1
ma kad vidis da igra SELJAK stas drugo ocekivati heheh
Nele.
A i ovaj pao kao da ga je metak pogodio. Doduse cim publika udze na teren treba prekinut.
salt_city
cista gluma golmana, ovo treba bit registrovano 3 0 za domacina, naravno kazna neka novcana sto je ovaj uletio u teren, al nista vise od tog..
Nele.
Ma treba odma napustit mec cim gledalac uleti na teren. Sta ce on tamo, i da nije nikog dohvatio sta ce on na terenu? 0:3 i cao.
salt_city
pa u ligi sampiona uleti navijac, pa kad reprezentacije igraju stotine puta ulete navijaci, tako da ti ne stoji konstatacija..nemoguce je hermeticki zatvorit teren i odvojiti igrace od tribina..
Farense
Čuj zakačio golmana!? Pa nije ga dirno ovaj se bacio i odglumio hahaha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti