Dupla kruna stigla u Mostar, bakljada i vatromet na Starom mostu

Mostar SG potvrdio dominaciju

Dupla kruna stigla u Mostar, bakljada i vatromet na Starom mostu

A. Čaušević

Mostar SG je potvrdio status najboljeg futsal kluba u državi.

Nakon što su u finalnoj seriji za prvaka BiH poslije majstorice pobijedili Salines, večeras su kompletirali duplu krunu.

U revanš susretu finala Kupa BiH sa 4:7 pobijeđen je gradski rival Zrinjski te je tako osvojen novi trofej ove sezone. U prvom duelu bilo je 4:4.

U dvorani Bijelig brijeg gosti su već u prvom poluvremenu zabili čak pet golova. Dva puta je pogađao Jelić, a po gol su dodali Kahvedžić, Lazarević i Radmilović.

Uslijedila je serija domaćina od 4:0. Marić i Bubalo su zabili po dva gola te vratili svoj timu u igru, ali su Lazarević i Jelić u posljednjim momentima riješili sve dileme oko pobjednika.

Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

[facebook]https://www.facebook.com/mostarsg/videos/1175136666259884/[/facebook]

Poslije osvajnja novog trofeja uslijedila je spektakularna proslava na Starom mostu za bakljadu i vatromet, a nije izostao ni skok u hladnu Neretvu.

Promo

Top Komentari

RASanticeva
Hoće li se i ovo istražiti jer je tobože prepalo nekoga Čestitke momci - zasluženo u potpunosti!
5 1
Dena33
Bravo momci
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi