"Favoriti smo, ali trebamo biti maksimalno angažovani"

Omerhodžić optimista

"Favoriti smo, ali trebamo biti maksimalno angažovani"

S. Mlaćo

Značajnu minutažu u futsal reprezentaciji Bosne i Hercegovine u susretima sa Kiprom i Gibraltarom imao je Emir Omerhodžić.

"Ovo mi je debitantski nastup u kvalifikacionim utakmicama i sretan sam zbog toga. Dosta novih igrača je na ovom turniru dobilo priliku i vjerujem da smo je iskoristili na pravi način. Pokazali smo u prva dva kola da smo kvalitetna reprezentacija“, kaže Omerhodžić i nastavlja:

„Znalo se da smo favoriti na turniru i to smo pokazali na terenu. Ostvarili smo dvije ubjedljive pobjede. Sada nam slijedi meč sa Švajcarskom u kojem ćemo još jednom biti maksimalno angažovani. Bez obzira na to što smo favoriti pružićemo našu najbolju igru kako bismo došli do još jedne pobjede.“

Emir Omerhodžić se osvrnuo i na igre svog kluba Centra:

„Zadovoljan sam svojim igrama u klubu, ali rezultatima koje ostvarujemo. Cilj nam je da se plasiramo u play-off i na pravom smo putu da to i ostvarimo. Klub je dobro organizovan i zaslužujemo da budemo u vrhu bh. futsala.“

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi