Hršumović: Imamo ozbiljan pristup, zato i ostvarujemo uvjerljive pobjede

Futsal reprezentativac BiH

Hršumović: Imamo ozbiljan pristup, zato i ostvarujemo uvjerljive pobjede

Jedan od debitanata u zvaničnim utakmicama futsal reprezentacije BiH je igrač Centra Ibrahim Hršumović.

Kao i njegove reprezentativne kolege, Hršumović je takođe zadovoljan nastupima bh. tima na kvalifikacionom turniru koji se održava u Zenici:

"Prije početka turnira bili smo svjesni da smo glavni kandidati za prvo mjesto u grupi. Ipak, očekivali smo više od protivnika, prije svih selekcije Kipra. Spremili smo se dobro za taj meč i očekivali smo jači otpor. To se nije desilo i ubilježili smo dvije ubjedljive pobjede. Sigurno da je naš ozbiljan pristup i kvalitet koji posjedujemo učinio da budemo tako ubjedljivi.", kaže on za Nogometni savez BiH.

Hršumović očekuje da ekipa nastavi u istom ritmu i u trećem kolu:

"Slijedi nam meč sa Švajcarskom koja takođe nije briljirala u prva dva kola. Vjerujem da nećemo imati problema ni sa njima i da ćemo još jednom osvojiti puni plijen. Naravno, pristup mora da bude na nivou iz prethodne dvije utakmice i u tom slučaju nećemo imati razloga za brigu."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi