Fantastični Salines remizirao sa Mostarom u Mejdanu

Odlična futsal predstava u Tuzli

Fantastični Salines remizirao sa Mostarom u Mejdanu

E. Dindić, foto: E. Dindić

U utakmici 5. kola Premijer futsal lige Bosne i Hercegovine svoj susret u Mejdanu odigrali su Salines i Mostar SG. Sjajan susret na kraju završio je rezultatom 5:5(4:4).

Odlično su ovaj susret otvorili domaći pa su preko Benjamina Smajića, Denisa Isanovića i Senahida Mujića u 13. minuti imali visokih 3:0, međutim sjajni gosti iz Mostara nisu se predavali u ovom susretu. Raspoložen za igru bio je Bilal Jelić pa je golovima u 14,16 i 17 minuti doveo svoj tim do 3:3.

Nisu odustajali domaći futsaleri pa je nakon jedne akcije svoj gol pogodio Predrag Šešelj za 4:3 u korist Salinesa. Nije dugo trajala radost domaćeg sastava, ponovo se ukazuje Bilal Jelić te bukvalno sa zvukom za kraj prvog poluvremena pogađa za 4:4.

Drugo poluvrijeme ponudilo je manje uzbuđenja nego prvo, te vidjeli smo samo dva gola prvo je Mario Aladžić u 24. minuti doveo Mostar u vodstvo od 5:4, da bi pet minuta kasnije Senahid Mujić postigao gol za 5:5 što će se ispostaviti kao konačan rezultat susreta.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi