Vico Zeljković čestitao futsal reprezentaciji BiH: Veliki uspjeh, bravo momci

Naša selekcija na EP

Vico Zeljković čestitao futsal reprezentaciji BiH: Veliki uspjeh, bravo momci

A. Beganović

Futsal reprezentacija Bosne i Hercegovine po prvi put u historiji plasirala se na Evropsko prvenstvo nakon što su večeras sa ubjedljivih 5:0 savladali Rumuniju.

Bosanskohercegovački hakleri oduševili su naciju. Izabranici Ive Kreze "protutnjali" su grupom u kojoj su bili sve osim favorita. No, četiri kola, četiri pobjede i dva kola prije kraja osiguran plasman na smotru najboljih futsal selekcija Starog kontinenta zapravo najbolje govore o dominaciji.

Čestitke će sasvim sigurno stizati sa svih strana, a jedan od onih koji se prvi oglasio je i vjerovatno budući predsjednik Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, Vico Zeljković.

"Šta mogu reći osim 'bravo momci". Sretan sam, veliki je ovo uspjeh. Prije svega želim da čestitam reprezentativcima, selektoru Ivi Krezi i njegovom stručnom štabu. Pokazali su momci kvalitet, u svakom susretu su davali svoj maksimum i svima nama ostaje samo da im se naklonimo na ovom uspjehu. Nadam se da će oni biti primjer i svim ostalim selekcijama, te da ćemo u budućnosti svi zajedno imati mnogo razloga za slavlje", istakao je Zeljković za SportSport.ba.

Podsjetimo, bosanskohercegovački hakleri su u četiri kola dva puta savladali Rumuniju, te po jednom Srbiju u Sjevernu Makedoniju. Do kraja kvalifikacija odigrat će još mečeve sa Sjevernom Makedonijom i Srbijom. 

Top Komentari

Brazuka
Nece ti proc ti fazoni
9 6
TTV.KenyTB
Sad će borac bit guran ne brini te čestita on to sa razlogom :D
3 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi