Futsal reprezentacija BiH ubjedljiva protiv San Marina

Danas protiv Turkmenistana

Futsal reprezentacija BiH ubjedljiva protiv San Marina

Futsal reprezentativci Bosne i Hercegovine pobijedili su u Poreču selekciju San Marina.

Za naše futsalere to je bio ujedno drugi susret na međunarodnom turniru „Futsal Week Winter Cup 2019“, a protiv selekcija San Marina pokazali su se kao znatno kvalitetniji i na kraju su uvjerljivo slavili sa 6:0.

Po dva gola postigli su Amer Džindić (4', 35') i Sabahudin Petak (14', 26'), a u strijelce su se upisali Samir Gosto u 33' i Avdo Huskanović u 37'.

Naredni susret reprezentacija BiH odigraće danas u 18:00 sati protiv Turkmenistana.

Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

Za bh. tim na ovom turniru nastupaju: Fadil Seferović, Demir Alibegović, Ibrahim Hršumović, Avdo Huskanović, Amer Džindić, Anđel Čolak, Slobodan Manojlović, Emir Milanović, Emir Omerhodžić, Sabahudin Petak, Emir Đuderija, Samir Gosto, Dejan Trifković, Amer Delić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi