Futsaleri BiH u Hrvatskoj demonstrirali koliko su jaki!

Pobjeda protiv mogućeg rivala na Euru

Futsaleri BiH u Hrvatskoj demonstrirali koliko su jaki!

A. Čaušević

Futsaleri BiH će krajem januara i početkom februara igrati svoje prvo Evropsko prvenstvo. 

I dok se čeka žrijeb grupne faze najbolji bh. hakleri se pripremaju za turnir na koji stižu s velikim očekivanjima.

Reprezentacija BiH, ovih dana nastupa na turniru u Umagu, a danas je upisana pobjedu protiv Slovačke.

Slovaci će također igrati na Euru, a danas su od naše reprezentacije poraženi rezultatom 3:2.

Izabranici Ive Kreze do prednosti dolaze već u 1. minuti preko Bilala Jelića, a na 2:0 povisio je Srđan Ivanković u 10. minuti. Slovaci u 32. minuti smanjuju prednost bh. tima, a strijelac je bio Filip Vaktor.

Kapiten Anel Radmilović u 37. minuti postiže treći gol za Bosnu i Hercegovinu, a dvije minute poslije konačan rezultat postavio je svojim drugim golom Vaktor.

Za naš tim danas su nastupili Darko Milanović, Davor Arnautović. Srđan Ivanković, Bilal Jelić, Nermin Kahvedžić, Ibrahim Hršumović, Josip Sesar, Blago Gašpar, Mirko Hrkać, Anel Radmilović, Josip Bošković, Stanislav Galić, Adnan Kalajdžić, Kristijan Pantić i Senad Poričanin.

Sutra u 11:00 sati reprezentacija Bosne i Hercegovine će se sastati sa U-21 selekcijom Francuske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi